Flexopainaja, Wipak Nastola

The last day to apply:
Sunday, November 25, 2018
Location:
Nastola, Finland

Haemme nyt Nastolan toimipisteen paino-osastolle vakituiseen työsuhteeseen

FLEXOPAINAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat mm. painokoneen koneasetuksista huolehtiminen, tehtäviin liittyvät kirjaukset, painotöiden laadunvalvonta sekä painotyön hyväksyntä. Huolehdit työympäristösi siisteydestä, sekä painokoneen häiriöttömästä toiminnasta. Tuotantotiimissä tehtävät vaihtuvat sovitusti, joten halu työskennellä kaikilla osa-alueilla sekä yhteistyö muiden tiimien kanssa ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten prosessiteollisuuden perustutkinto tai työkokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä
  • flexopainon valmistusprosessin osaamista
  • valmiutta 3-vuorotyöhön
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aikaansaavaa työasennetta sekä järjestelmällistä ja huolellista otetta työhön. Eduksi katsomme kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä, työturvallisuuskortin sekä Lean-toimintamallin tuntemuksen. Panostamme turvalliseen työympäristöön ja edellytämme työntekijöiltämme turvallisia työtapoja sekä positiivista suhtautumista turvallisuuskulttuuriin ja sen kehittämiseen.

Mitä me tarjoamme sinulle? Me tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän pakkausliiketeollisuuden ytimessä ja kehityksen kärjessä, Wihurin työsuhde-edut sekä työympäristön, missä mikään päivä ei vastaa edellistä. Bonuksena luonnollisesti kiva tiimi kenen kanssa tehdä töitä!

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 25.11.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jussi Riikkula sähköpostitse jussi.riikkula@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3224.