Kesätyöpaikkoja, Wipak Oy Nastola/Valkeakoski

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Oy:n Nastolan ja Valkeakosken toimipisteisiin seuraaviin tuotannollisiin tehtäviin:
The last day to apply:
Sunday, February 4, 2018
Location:
Nastola/Valkeakoski

Nastola

  • Tuotantotyötä eri osastoilla koneenhoitajana tai koneenhoitajan avustajana
  • Kunnossapidon tehtävät
  • Logistiikan/varaston tehtävät 

Valkeakoski

  • Tuotantotyötä leikkaamossa ja ekstruusio-osastolla
  • Logistiikan/varaston tehtävät

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko- kesäkuun aikana.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen.

Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta careers@wipak.com. Yhteistyökumppanimme kesätyöntekijöiden hakuprosessissa on Amiko Nastolassa ja Varamiespalvelu Valkeakoskella. Pyydämme täyttämään hakulomakkeet mahdollisimman huolellisesti, joten varaa siis rauhallinen hetki ja tarpeeksi aikaa.

Ole ystävällinen ja lähetä heille CV ja hakemuksesi 4.2.2018 mennessä, Amikolle (Nastola) tai VMPlle (Valkeakoski).

Kutsumme haastatteluun puhelimitse helmikuun aikana.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa  #VKD18  #kunkoululoppuu

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

Wipak-ryhmä kuuluu Wihurin pakkaustoimialaan ja työllistää noin 1800 henkilöä. Valmistamme korkealuokkaisia pakkausmateriaaleja globaalille asiakaskunnallemme elintarviketeollisuudessa, terveydenhuollossa ja sairaalatarviketeollisuudessa. Wipakilla on yksitoista tuotantolaitosta, joista kolme sijaitsee Suomessa. Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.wipak.com