Kunnossapidon Suunnittelupäällikkö, Wipak Nastola

The last day to apply:
Friday, December 29, 2017
Location:
Nastola, Finland

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme

Kunnossapidon suunnittelupäällikköä

 

Tehtävässäsi tulet vastaamaan Wipak Oy:n Nastolan tehtaalla ennakkohuoltojen ja kehitystehtävien suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit osana kunnossapidon tiimiä ja hallitset ulkopuolisia ja omia resursseja ennakkohuolloissa ja projekteissa, sekä vastaat resurssien tehokkaasta käytöstä suunnittelemiesi huoltojen/projektien yhteydessä. Lisäksi sinulla on kokonaisvastuu kunnossapidon varaosista. Olet mukana myös kunnossapidon LEAN toimintojen jalkautuksessa koko kunnossapitoon yhteistyössä muun kunnossapidon henkilöstön kanssa. Olet mukana erinäisissä projekteissa, joko vetäjänä tai osana projektitiimiä. Sinulla on pätevyys toimia maakaasun- ja painelaitteiden käytönvalvojana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta kunnossapitotoimintojen johtamisesta ja toiminnan suunnittelusta. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja suunnittelemaan ennakkohuoltojen ja projektien tehokasta läpivientiä. Erityisesti kunnossapidon SAP-toiminnan ohjausjärjestelmän ja LEAN tuotantofilosofian tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös muoviteollisuuden laitteiden tuntemus ja hyvät johtamistaidot. Lisäksi odotamme sinulta ongelmaratkaisu- ja yhteistyökykyä, halua itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja oma-aloitteeseen tiedonhankintaan nopeasti kehittyvän tekniikan parissa. Englannin kielen taitosi ovat hyvät. Koulutukseltasi olet DI tai AMK-insinööri.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön, pakkausliiketoiminnan ytimessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Vesa Linttinen sähköpostitse vesa.linttinen@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3470.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.12.2017 osoitteeseen careers@wipak.com