Plant Sales Coordinator, Wipak Nastola

The last day to apply:
Sunday, March 4, 2018
Location:
Nastola, Finland

Vahvistaaksemme tiimiämme etsimme sinua

PLANT SALES COORDINATOR

Plant Sales -toimintoon Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen.

 

Päätehtävänäsi on asiakkuuden hallinta proaktiivisella yhteydenpidolla asiakkaisiin, tilausten vastaanotto ja niiden valmistumisen seuraaminen. Koordinoit eri tehtaille tapahtuvia toimituksia ja kuljetuksia sekä kommunikoit tuotteiden toimitusaikoja. Vedät myös sovittavia säännöllisiä koordinointipalavereita. Tehtäviisi kuuluvat myös tilauskannan, varastotasojen ja myyntisaatavien valvominen. Laadit myös lähetykseen tarvittavat myynti- ja vientiasiakirjat. Kontaktiryhmiäsi ovat asiakkaat ja kansainvälinen myyntiverkosto. Työskentelet asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissä tiiviissä yhteistyössä Supply Chain -toiminnon ja tuotannon kanssa. Hallinnoit sisäisten asiakkaiden tarve-ennusteita hakemalla niihin ratkaisuehdotuksia ja sopimalla niistä yhdessä tuotannonsuunnittelun kanssa.

Odotamme sinulta tilaus-toimitusprosessin ymmärtämistä ja hyviä tiimipelaajan taitoja. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi liiketalouden tradenomi tai tuotantotalouden insinööri. Hallitset SAP toiminnanohjausjärjestelmän ja käsittelet Excel, Power Point ja Word ohjelmia sujuvasti. Erityisesti arvostamme vahvaa asiakaspalveluhenkistä asennetta, positiivisuutta ja energisyyttä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Työssä menestyminen edellyttää innokkuutta, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja suunnitelmallista otetta työhön. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja kyky organisoida asioita on sinulle luontaista.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 4.3.2018 osoitteeseen careers@wipak.com. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Plant Sales Manager Saija Lepistö sähköpostitse saija.lepisto@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3369.