Tiimiesimies, Wipak Nastola

The last day to apply:
Sunday, December 30, 2018
Location:
Nastola, Finland

Haemme nyt Nastolan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen kahta

TIIMIESIMIESTÄ

Tehtävässäsi toimit esimiehenä oman osastosi työntekijöille vastaten henkilöstöresursoinnista sekä tiimisi osaamisen ja monitaitoisuuden kehittämisestä. Varmistat osaltasi tuotannon häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan tuotantosuunnitelmaa tehokkaasti toteuttaen. Vastaat alueesi koneiden ja laitteiden teknisen kunnon ylläpitämisestä yhteistyössä tuotantopäällikön ja kunnossapito-organisaation kanssa. Seuraat tuotteiden laatuarvoja, ohjeistat ja dokumentoit, sekä yhteistyössä tuotannonsuunnittelun kanssa optimoit osastosi tuotannon työjärjestyksen.

Toimit osastosi yhteyshenkilönä toimittajien suuntaan ja valvot turvallisuus-, ympäristö- ja työsuojelun toteutumista.  Toinen tehtävistä sijoittuu Nastolan pituusleikkaamoon ja toinen sairaalatarvikepusseja valmistavalle osastolle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön, sekä vähintään 3-5 vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, joka osaa hyödyntää Lean-toimintamalleja päivittäisessä työskentelyssä. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Teknisen alan koulutus (AMK, DI) on edellytys tehtävässä menestymiseen, eduksi katsomme kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme ennen kaikkea hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Mitä me tarjoamme sinulle? Me tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän pakkausliiketeollisuuden ytimessä perinteikkäässä yrityksessä, oman alansa edelläkävijänä. Tehtävässä pääset käyttämään laajasti ammattitaitoasi ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin. Tämän lisäksi saat kannustavan työyhteisön, kivat työkaverit sekä asiantuntevan organisaation työskennellä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 9.12.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras valinta tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä:

Tuotantopäällikkö pituusleikkaamo, Juha Kemppainen p. 020 510 3284 tai juha.kemppainen@wipak.com

Tuotantopäällikkö sairaalatarvikepussit, Riina Antamaniemi p.020 510 3243 tai riina.antamaniemi@wipak.com