TPM-Insinööri, Wipak Nastola

The last day to apply:
Sunday, November 26, 2017
Location:
Nastola, Finland

Haemme Wipak Nastolaan kunnossapidon vahvistukseksi

TPM-Insinööriä

Tehtävässäsi tulet vastaamaan Wipak Nastolan tehtaalla käytettävän Total Productive Maintenance -toimintamallin jalkauttamisesta tuotantoon. Toimit TPM-toimintamallin kehittäjänä ja kouluttajana. Vastaat, että malli saadaan käyttöön kaikilla linjoilla tehokkaasti tiiviissä yhteistyössä tuotanto-osastojen kanssa. Tehtävääsi kuuluu myös LEAN -toimintojen jalkauttaminen kunnossapitoon yhteistyössä muun kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta valmiuksia toimia itsenäisesti ja suunnittelemaan projektien tehokasta läpivientiä. Erityisesti TPM-toimintamallin ja kunnossapitotoimintojen tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös pakkauskalvoekstruusion, LEAN-tuotantofilosofian sekä kunnossapidon SAP-järjestelmän tuntemus. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen. Koulutukseltasi olet insinööri (DI tai AMK-insinööri). Voit olla juuri valmistunut tai jo työelämässä kokemusta saanut.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön sekä viihtyisän työympäristön pakkausliiketoiminnan ytimessä. Tehtävä on vuoden mittainen määräaikaisuus. 

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.11.2017 osoitteeseen careers@wipak.com. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen päällikkö Vesa Linttinen sähköpostitse vesa.linttinen@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3470.