Tuotannonsuunnittelija, Wipak Nastola

The last day to apply:
Sunday, November 4, 2018
Location:
Nastola, Finland

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Nastolaan

Tuotannonsuunnittelijaa

Tuotannonsuunnittelijana vastaat erikseen sovittavien asiakastarpeiden vahvistamisesta ja tasapainottamisesta tuotannon kapasiteetin, materiaalisaatavuuden ja vahvistettujen kotiinkutsujen rytmittämänä. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä pääosin sisäisten (Intercompany), sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Valmistelet tuotantokampanjoiden ja syklien tuotannonsuunnittelun sekä huolehdit omien asiakkuuksiesi tilausten hallinnasta. Tehtävässäsi raportoit Planning Managerille.

Tehtävän osana on myös kehittää toimintaa ja tuotannonsuunnittelun prosesseja kokonaisvaltaisesti SAP ympäristössä sekä osallistua sovittuihin tuotannon- ja toiminnankehitysprojekteihin.

Odotamme sinulta tekniikan tai kaupallisen alan AMK- tai yliopistokoulutusta, työkokemusta prosessiteollisuudesta, sekä tuntemusta tilaus-toimitusketjusta. Olet jo kerryttänyt kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja hallitset excelin käytön päivittäisenä työvälineenäsi. Omaat asiakaspalvelulähtöisen ajattelumaailman ja kommunikoit sujuvasti englanniksi. Työkokemus globaalista toimintaympäristöstä on tehtävässä hyödyksi.

Arvostamme ennen kaikkea hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työskentelytavoiltasi olet proaktiivinen, vastuullinen ja paineensietokykyinen. Työssäsi haluat kehittää itseäsi, hankkia tietoa nopeasti ja oma-aloitteisesti. Vahvat ongelmanratkaisutaidot, sekä analyyttinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä. Kaupan päälle saat loistavat työkaverit Production Planning tiimissä!  

Oletko valmis haasteeseen? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 28.10.2018 osoitteeseen careers@wipak.com ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit paras mahdollinen tekijä tiimiimme! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Planning Manager Juha Vuorinen, sähköpostitse juha.p.vuorinen@wipak.com tai puhelimitse 040 1247316