Työsuojelu- ja ympäristöpäällikkö, Wipak Nastola

Oletko sinä etsimämme työsuojelu- ja ympäristöpäällikkö, joka aktiivisesti pyrkii tapaturmattomaan toimintaympäristöön?
The last day to apply:
Sunday, November 19, 2017
Location:
Nastola, Finland

Etsimme työsuojelu- ja ympäristöpäällikköä kehittämään ja johtamaan työturvallisuuskulttuuriamme, vastaamaan ympäristöasioistamme sekä toimimaan organisaatiomme työsuojelupäällikkönä Suomessa. Päätoimipaikkasi sijaitsee Nastolassa, mutta toimialueeseesi kuuluvat myös Valkeakosken ja Lahden toimipisteet.

Tehtävänäsi on turvallisuuskulttuurin ja toimintamallien jatkuva kehittäminen sekä esimiesten perehdyttäminen ja tukeminen muun muassa riskienarvioinneissa, auditoinneissa ja tapaturmatutkinnoissa. Vastaat myös työsuojelutoimikunnan toiminnasta, työsuojelun toimintaohjelman laadinnasta ja seurannasta sekä varmistat työsuojelutoimikunnan päätösten eteenpäin viemisen organisaatioon. Tunnistat sekä toteutat prosesseihin ja työkaluihin liittyviä kehityshankkeita Suomessa. Koordinoit työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia ja viestit henkilöstöllemme ajankohtaisista asioista, osallistut työturvallisuustarkastuksiin sekä vastaat työturvallisuusohjeidemme ajantasaisuudesta. Vastaat lisäksi riskienhallintaprosessista sekä kemikaalihallinnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa kokemusta työturvallisuus- ja työsuojeluasioiden koordinoimisesta ja kehittämisestä mieluiten teollisuusympäristössä sekä aitoa kiinnostusta työturvallisuuden kehittämiseen. Tunnet työturvallisuus- ja ympäristölainsäädännön. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvät tietotekniset ja digitaaliset valmiudet. Viestit asioista tehokkaasti sekä suomeksi että englanniksi. Työotteeltasi olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva ja tuloshakuinen. Hoidat projekteja systemaattisesti ja viet vastuullasi olevat asiat maaliin. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä todellista halua varmistaa, että henkilöstömme pääsee terveenä kotiin joka päivä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, jossa työturvallisuus ja sen kehittäminen on yksi tärkeimmistä painopistealueista. Lisäksi saat viihtyisän työpaikan sekä innostavat ja mukavat kollegat ympärillesi. Pääset pureutumaan monipuolisesti erilaisiin työturvallisuuteen liittyviin kysymyksiin sekä kehittämään myös omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaina 19.11.2017 osoitteeseen careers@wipak.com. Toimi pikaisesti, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Hanna Kalliokoski sähköpostitse hanna.kalliokoski@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3228.