Vuorotyönjohtaja, Wipak Nastola

The last day to apply:
Thursday, March 29, 2018
Location:
Nastola, Finland

Haemme Nastolaan tuotannon vahvistukseksi määräaikaista

Vuorotyönjohtajaa

Tehtävässäsi tulet vastaamaan oman vuorosi aikana paino-, laminointi- ja leikkaamo-osastojen toiminnasta, sekä työympäristön turvallisuudesta ja turvallisten työtapojen noudattamisesta. Varmistat omalta osaltasi tuotannon häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden esimiesten, tuotannonsuunnittelun, laatuosaston, tuotekehityksen ja tuotantohenkilöstön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön sekä analyyttistä ajattelutapaa. Edellytämme teknisen alan koulutusta. Tehtävä soveltuu hyvin myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Eduksi katsomme työkokemuksen tuotantoympäristössä. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme ennen kaikkea yhteistyökykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn, sekä mukavat työkaverit. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön pakkausliiketoiminnan ytimessä. Työsuhde on määräaikainen kesälomien sijaisuus ajalle 2.5.2018 – 31.8.2018.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 29.3.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com.  Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Jussi Riikkula sähköpostitse jussi.riikkula@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3224.