Tiimiesimies, Wipak Oy

The last day to apply:
Tuesday, April 24, 2018
Location:
Nastola, Finland

Haemme Nastolaan tuotannon vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen

Tiimiesimiestä

Tehtävässäsi varmistat oman tiimisi turvallisen työympäristön ja huolehdit turvallisten työtapojen noudattamisesta, sekä niiden kehittämisestä. Toimit esimiehenä paino- ja laminointiosastolla. Varmistat omalta osaltasi tuotannon häiriöttömän ja laadukkaan toiminnan tuotantosuunnitelmaa tehokkaasti toteuttaen. Tärkeä osa tehtävääsi on oman tiimisi henkilöstöresurssointi, sekä tiimin osaamisen ja monitaitoisuuden kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista ja suunnitelmallista otetta työhön, sekä vähintään 3 vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, joka osaa hyödyntää Lean toimintatapaa päivittäisessä työskentelyssä. Pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Teknisen alan koulutus (AMK, DI) on edellytys tehtävässä menestymiseen, eduksi katsomme kokemuksen fleksopainotekniikasta. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme ennen kaikkea hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn, sekä mukavat työkaverit. Tehtävä tarjoaa dynaamisen ja aktiivisen toimintaympäristön pakkausliiketoiminnan ytimessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 24.4.2018 mennessä osoitteeseen careers@wipak.com.  Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä – toimithan siis nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Jussi Riikkula sähköpostitse jussi.riikkula@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3224.