Kesätyönhaku, Wipak Oy

Työllistämme kesällä 2019 noin 80 kesätyöntekijää tuotantolaitoksissamme Nastolassa ja Valkeakoskella.
The last day to apply:
Monday, April 15, 2019
Location:
Nastola, Finland

Nastolan avoimet kesätyöpaikat ja hakuohjeet löydät täältä.

Lue kesällä 2018 Nastolan tuotantolaitoksella työskennelleiden kesätyötekijöiden kokemuksia työskentelystä Wipakilla.

Työskentelin kesän 2018 välimiehenä kahdella kalvokoneella ja tehtävänäni oli tarkkailla raaka-aineita, viedä valmiit rullat hyllyihin ja auttaa niiden pakkaamisessa.

Kuulin Wipakista koulussani järjestetyssä rekrytointitapahtumassa viime syksynä, sekä parilta koulukaveriltani jotka ovat työskennelleet täällä aiempina kesinä. Kiinnostuin ja päätin tutkia netistä lisää ja hakea kesätyöpaikkaa. Ensimmäinen päivä kului Wipakin yleisellä esittäytymisellä, tehdasalueeseen tutustumisella ja työssä tarvittavien tarvikkeiden hankinnalla. Saavuin työpisteelleni jo heti toisena työpäivänä, ja aloitimme heti perehdytyksen vakituisten työntekijöiden kanssa, joista yksi oli minun lähiopastajani. Hän opetti minulle tärkeimpiä tehtäviä, ja pääsin heti mukaan työntekoon ensiminuuteista lähtien. Myöhemmin, seuraavalla viikolla sain jo kattavan trukin käyttäjäkoulutuksen ja pääsin sitten aloittamaan työtehtäväni kunnolla.

Tehdastyössä turvallisuus on erittäin tärkeä asia, ja huomasin tämän työni aikana. Turvallisuuteen liittyvät kysymykset ja kehitettävät asiat otettiin aina huomioon ja pantiin toimeen nopeasti, joten koin työympäristön turvalliseksi ja viihtyisäksi. Tämän mahdollistivat myös erittäin hyvät työkaverit ja esimiehet, jotka ottivat minut hyvin vastaan ja auttoivat minua kehittymään työnteossani nopeasti. Työkavereiden hyvä yhteishenki ja ennakkoluulottomuus ensikertalaista kohtaan mahdollistivat myös sen, että töihin oli aina kiva tulla ja heidän kanssaan oli hienoa työskennellä.

Suosittelen Wipakia kesätyönä. Täällä saa työskennellä erittäin hyvässä työilmapiirissä ja turvallisesti.

Valtteri Veijalainen (Kemiantekniikan opiskelija, Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT)

 

”Nimeni on Nora Rantanen ja olin kesätöissä Wipakilla tuotannonsuunnittelijana. Vastuualueelleni kuului laminoinnin tuotantolinja. Pääsin heti mukaan seuraamaan päivittäistä tuotannonsuunnittelun työtä aina tuotantokierroksista osastopalavereihin. Perehdytykseni oli siis intensiivinen, mutta silti koin, että sain rauhassa sisäistää asioita omaan tahtiini. Minulla on ollut koko ajan mahdollisuus kysyä mieltä askarruttavista asioista, joita etenkin alkuun tuli paljon. Olen myös kiitollinen siitä, että olen kaikkiin kysymyksiini saanut aina kattavat vastaukset. Työympäristönä Wipak on ollut mitä mainioin - sopivasti haastetta ja mukavia ihmisiä. Tuotannonsuunnittelu on ollut hieno näköalapaikka tekniikan opiskelijalle. Täällä pääsee näkemään miten tilaus muuttuu erilaisiksi tuotantoprosesseiksi ja sitä kautta ymmärtää isoa kokonaiskuvaa. Wipak on antanut minulle paljon ja voin suositella sitä kaikille erinomaisena työpaikkana.”

Nora Rantanen (Kemiantekniikan yo, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto)

 

Olen Kasper Saarinen 22v sähkötekniikan DI opiskelija ja toimin kesän 2018 operaattorina 

Wipakin Nastolan tehtaan leikkaamossa. Tehtäväni oli leikata muovia oikeaan mittaan sekä siinä samalla vahtia että pakkausrobotti toimii oikein. Sain parin ensimmäisen viikon aikana hyvin kattavan koulutuksen kaikkiin asioihin mihin voin törmätä normaalissa työarjessa. Koulutuksesta huolimatta tehdas on iso ja laitteet ovat monimutkaisia joten joka päivä kesän mittaan opin jotain uutta. Onneksi työkaverit auttoivat aina, mikäli ongelmatilanteita ilmeni. Ilmapiiri Wipakilla oli muutenkin aina mukava.

Kuulin alun perin vanhemmilta että Wipak on ottanut joka vuosi useita kesätyöntekijöitä eri tuotannon hommiin joten päätin pistää hakemuksen ja täällä sitä ollaan. Voin suositella kenelle tahansa nuorelle kesätyöpaikaksi, sillä en itsekkään ole ollut aikaisemmin palkkatöissä ja kynnys tänne ei ollut kuin ajokortti. Nyt olen saanut hyvää kokemusta kolmivuorotyöstä sekä eri tuotannon toimivaiheista.

 

Wipak on toista vuotta mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa, käy lukemassa lisää kampanjasta osoitteesta https://kesaduuni.org/

Nastolan avoimet kesätyöpaikat ja hakuohjeet löydät täältä.