Plant Sales Analyst

Wipak Oy is looking for a FIN & EN speaking Plant Sales Analyst!
The last day to apply:
Sunday, August 27, 2017
Location:
Nastola, Finland (Wipak Oy)

Etsimme Plant Sales -toimintoon Nastolaan vakituiseen työsuhteeseen. Päätehtävänäsi on tarjousten laadinta ja myyntihintojen laskenta. Seuraat asiakas- ja tuotekannattavuuksia ja minimoit sekä seuraat valmistuotevarastotasoja. Merkittävässä roolissa on myös Plant Sales raportoinnin kehittäminen. Tehtäväsi on itsenäinen, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, controllereiden ja tuotekehityksen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kaupallista korkeakoulutusta. Sinulla on ymmärrystä tilaus- ja toimitusprosessista sekä asiakas- ja tilauskäyttäytymisestä. Olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita sekä Excel -osaamisesi on vahvaa. Koet kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamisen luontevaksi. Työssäsi olet vastuunkantoinen, oma-aloitteinen ja nopea reagoimaan muutoksiin. Koet intoa uuden oppimisesta ja työn kehittämisestä. Englannin kielen taitosi on sujuva sekä suullisesti että kirjallisesti ja muu kielitaito katsotaan eduksesi. Hyvät ongelmanratkaisutaidot, analyyttinen ja suunnitelmallinen työskentelytapa auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi tässä työssä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä.

Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 27.8.2017 osoitteeseen careers@wipak.com. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Plant Sales Manager Saija Lepistö sähköpostitse saija.lepisto@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3369 arkisin maanantaisin ja tiistaisin klo 15-16 välillä.